Categories

Pis JCA

Per reorganitzar aquest habitatge, d’espai reduït, hem suprimint la porta d’accés a la planta obrint tots els espais, aconseguint visuals més grans i optimitzant al màxim la superfície.

Hem treballat els revestiments de les parets amb l’objectiu d’integrar portes i armaris, simplificant el mobiliari a poques peces singulars. D’aquesta manera, uns panells lacats blancs revesteixen la paret de l’entrada, amagant dues portes i donant pas a una banda a la cuina i la sala, i a l’altra a una paret de mirall que multiplica l’espai.

A la sala, el revestiment de paper pintat que oculta un segon dormitori, agafa protagonisme i dóna profunditat.

A la cuina, un bloc d’armaris integra tots els elements, i un cub de silestone de color gris perfora aquest bloc i crea la zona de treball. Una paret de pavés aporta llum natural a aquest espai.