Categories

Identitat HAPPYLUDIC

Happyludic és la nova marca d’Entorn Urbà i Territorio Urbano. Les dues empreses, dedicades a mobiliari urbà i parcs infantils, s’engloben en una sola marca per potenciar els valors corporatius i el servei tècnic-comercial a tot l’Estat espanyol.

Una tipografia de pal sec, amb petites inclusions als caràcters crea la identitat de Happyludic. Aquests petits gests a la primera part del nom, transmet moviment i vitalitat a la marca, i li configuren personalitat.

Una sèrie d’icones d’estil sobri i de traç continu subratllen la marca i serveixen per explicar les diferents línies de producte: parcs infantils, mobiliari urbà, equipament esportiu, senyalització i seguretat viària.

El color verd, molt present a les aplicacions de papereria i comunicació, fa referència a l’àmbit principal d’actuació de l’empresa: els parcs, l’exterior. L’acompanyen dos colors més, el vermell i el groc en diferents valors i intensitat (referència al sol, al dia, al lleure, a l’alegria,...), creant així la gamma cromàtica bàsica.

Aquest projecte forma part del pla de comunicació 2014-2015 de Happyludic, per encàrrec i amb la col·laboració de Gemma Escarré | Comunicació digital i corporativa (www.gemmaescarre.com)