Categories

Identitat THE DIDA WORLD

Viure el naixement i creixement d’una petita empresa és un honor i un privilegi que, de vegades, ens regala la nostra professió.

Tal com descriuen les dues emprenedores, antigament, quan una mare no podia alletar el seu nadó recorria a la figura de la dida, una dona generosa que els cuidava, els alimentava i els transmetia tot l’amor i protecció durant els primers mesos de vida. Amb aquest esperit de protecció i cura dels nounats neix The Dida World, un món de productes d’alta qualitat amb un denominador comú: retornar als orígens mitjançant matèries primes naturals, ecològiques i biodegradables.

Per desenvolupar tot el disseny gràfic d’aquesta empresa, hem treballat a partir de tres elements principals:

Per una banda, utilitzar imatges reals de nadons que transmetin la tendresa i complicitat de la marca (fotos de Mireia Comas).

Per una altra, i molt important, dissenyar una identitat “mare” (The Dida World) a partir d’una tipografia gestual molt neta i amb el traç molt simple, que ens permeti agrupar les diferents línies o submarques (The Dida Baby, The Dida Bath, The Dida Ware i The Dida Play). Per a cadascuna d’elles hem creat un imagotip a partir de la inicial de la família.

Per últim, definir una gamma cromàtica que ens ajudi a identificar diferents productes i col·leccions.

El color principal, el de la marca “mare” és el verd, fent referència directa a la filosofia ecològica de l’empresa.

More details


    Links

    http://www.thedida.es