Categories

Restyling Identitat MAB

Amb el 15è aniversari del MAB a la vista es va decidir fer el restyling de la marca. Els tres caràcters estan units sobreposant-se, representant la suma de tots els botiguers que formen part de l’associació i la voluntat d’agrupar-se per millorar l’oferta comercial de la ciutat.

La marca apareix dins una taca que dibuixa esquemàticament una bossa de compra. Aquest és el referent més directe a les activitats que s’organitzen, pensades per afavorir el client final i garantir una compra de qualitat.

Es creen diferents submarques, que fan referència al butlletí electrònic, a la targeta de fidelització i a la fira de rebaixes a l’aire lliure. S’aprimen lleugerament les tipografies i s’uneixen a la marca MAB, configurant nous canals de comunicació o accions comercials amb identitat pròpia. D’aquesta manera, la família pot créixer quan convingui.

L’aplicació de la marca més directa al carrer són les banderoles que identifiquen cada comerç associat. Per donar ritme i color, s’editen diferents versions, amb missatges i colors diferents. Així els comerços del mateix carrer, no tenen les mateixes banderoles i facilitem que cadascú agafi el color o missatge que respon millor a la seva pròpia marca o filosofia, o que s’integra millor a la seva façana.