Categories

Identitat SAMBUCUS

Sambucus és una cooperativa d'iniciativa social i empresarial. Es defineixen com a: productors ecològics + empresa d’inserció + cooperativa de treball + cuiners i restauradors. Els agrada la terra i els productes de mercat de qualitat i de proximitat. Ho demostren cada dia al seu restaurant al Mercat Municipal de Manlleu.

Tots aquests valors ens han ajudat a construir la marca Sambucus. Volíem una marca senzilla i elegant, que ens funcioni pels productes de l’horta, pels tallers que programen i per donar identitat al restaurant.

Per crear diferència, la tipografia de les “s” i la “b” estan girades al revés, accentuant el pes a la part superior, simbolitzant el saüc, l’arbust sambucus nigra  (que dóna nom a l’empresa) i el creixement natural dels productes de la terra. La “m” agafa protagonisme i es converteix en una forquilla (referència directa a la cuina i restauració) que ens permet allargar-la per donar dinamisme a alguna aplicació.

Una trama de fons embolica la marca i crea una textura que actua de filtre al restaurant i vesteix els elements de comunicació.

El color negre és el color de la marca i el principal. El color groc, que aprofitem de fons en alguna aplicació, fa referència a la fusta natural que hem utilitzat per construir el restaurant; el grana, als vins i el verd a l’horta.