Categories

Botiga Gelsa

La nova botiga Gelsa permet passejar-s’hi tot descobrint el gran estoc de productes per a nadons, nens i nenes de 0 a 16 anys.

Hem treballat pensant en un llenguatge estilístic que sigui proper als nens i, alhora, atractiu pel públic més jove (que sovint no vol comprar a la botiga que s’ha vestit tota la vida).

L’espai s’ha despullat literalment. Hem deixat totes les instal·lacions vistes. Les parets existents s’han pintat de color albergínia fosc contrastant amb la fusta massissa tenyida de diferents colors vius que hem utilitzat tant pel paviment com pel mobiliari bàsic. Les lames de fusta de color giren per les parets i sostres, i creen una segona pell que, separada de la paret, permet disposar-hi prestatges de vidres de color o barres per penjar. Tota l’estructura del mobiliari comercial s’ha fet amb tub de coure (utilitzat per instal·lacions de llauneria) que es va doblegant per formar diferents composicions.

A l’interior (destinat als nadons i nens més petits) l’espai creix en alçada i ens permet penjar cordes del sostre per crear barres i gronxadors, que es converteixen en expositors. Els productes que van penjats en blísters es situen dins uns cubells de colors, que ordenen la paret.

Tubs de led penjats del sostre són la il·luminació general de l’espai, que es reforça amb tres làmpades antigues tipus aranya pintades de colors vius per a cada mostrador.