Categories

Espai B&B Brushing Bar & Barber Shop

B&B és un encàrrec singular, que ens ha permès conèixer dues tendències en perruqueria que arrasen a Londres i a Nova York:

Brushing bar’ significa literalment ‘bar de pentinats’ i consisteix en el rentat i pentinat en poc temps i per un preu reduït.

‘Barber&Shop’ és l’evolució de la barberia tradicional, un espai de perruqueria exclusiva només per a homes.

Aquest espai està ubicat a la remodelada plaça Fra Bernadí de Manlleu. Hem intervingut en la façana, revestint-la de fusta lacada, seguint l’estètica tradicional de molts comerços de grans ciutats. Per fer-ho hem reproduït les columnes i capitells centenaris que creen la porxada de la plaça.

Aquesta façana, agafa personalitat i dignifica la finca, convidant a la gent a apropar-s´hi. Una petita terrassa davant, actua d’espai d’espera.

Dins, l’estil vintage chic protagonitza l’interiorisme i ambientació de l’espai, amb mobles i complements vells, provinents de magatzems de desús o centres de reciclatge.

Una paret pintada del color corporatiu i plena de miralls de moltes mides i formes diferents ressegueix l’escala existent i és l’element que unifica els dos espais.

Hem accentuat l’aire masculí a la planta altell, diferenciant-lo de la planta 0, d’aire més romàntic i destinat al públic femení.