Categories

Local PBM

La Penya Barcelonista de Manlleu, s’ha traslladat de seu i ens ha demanat la nostra col·laboració amb l’ambientació de l’espai.

Hem aprofitat l’ocasió per actualitzar la imatge, seguint el manual d’estil del Barça, amb l’objectiu de ser més corporatiu i amb més presència des del carrer.

D’aquesta manera, hem recobert de vinil translúcid tots els vidres, filtrant la llum i tenyint l’espai de blau i grana.

Amb la voluntat de transmetre les ganes de “trepitjar la gespa” hem revestit la paret d’accés, la recepció i diferents bancades de gespa artificial, apropant el camp al soci.

Les parets de l’espai del bar i cafeteria, estan revestides de retalls de diaris esportius, amb titulars històrics, al costat de nous fitxatges. Aquesta zona també agrupa una petita col·lecció de peces barcelonistes.