Categories

Lia Perruqueria

Transformar una nau industrial en una perruqueria, és el repte d’aquest projecte.

L’estructura original de la nau (parets, bigues i sostres de formigó) conviuen amb els materials nous que ens han ajudat a vestir l’espai: rajoles, panot hidràulic, fusta massissa i taulell de bedoll.  D’aquesta manera, al gris del formigó hi sumem el color blanc, el blau cobalt, el rosa i la fusta natural.

El vestíbul d’accés, descobrim tota l’alçada de l’espai, i les diferents zones. La planta baixa està dedicada pràcticament a la recepció i els espais d’estètica. La planta altell, és una planta diàfana amb office, atenció personalitzada i despatx. La planta superior és l’espai més gran i el que ocupa la perruqueria, amb una gran barra-balcó sobre la recepció i l’altell.

Pels tocadors hem dissenyat unes estructures de ferro i llistons de fusta amb rodes, que permeten moure’s fàcilment quan l’espai es transforma per alguna sessió de fotos, de tallers formatius, de desfilades,...