Categories

Espai Escènic DESFILADA BURLESQUE

El cap de setmana 23,24 i 25 de setembre Manlleu va celebrar una altra edició de la Festa del Porc i la cervesa.

A l’escenari de l’Espai comerç, un any més, el MAB-Manlleu Associació de Botiguers va organitzar la desfilada de comerciants. Enguany: Desfilada burlesque, amb la coordinació del Centre d’educació física Fina i amb actuacions del grup de teatre Canya que no és conya i el cos de ball Ladies & Gentlemen.

Ecograma hem fet l’espai escènic.

Pel primer bloc de l’espectacle, dedicat i pensat pels petits i amb una temàtica campestre, hem omplert de cortines de barrets de palla de color vermell tot el fons de l’escenari, obligant als nens a passar-hi a través per desfilar. Aquest gest, crea moviment i subtilment amaga l’escenografia de la segona part.

Quan es despengen totes les files de barrets, queda al descobert una cortina de lluentons vermells a banda i banda de l’escenari i una imatge de gran format a l’espai central, creant així l’entorn burlesque que requeria el guió.

Utilitzar el recurs de repetir moltes vegades un element, serveix per construir una textura, un fons continu que subratlla la senzillesa de la intervenció i adquireix força, potència i presència escènica.