Categories

Espai IDEA'T Manlleu, Cultura i Gastronomia 2013

La 3a edició de l’Idea’t ha volgut fer un pas qualitatiu endavant tot consolidant activitats i creant-ne de noves: la mostra del llibre gastronòmic, l’olla de lletres solidària, la cultura convidada i moltes d’altres.

Aquesta evolució ens ha permès crear una nova imatge gràfica, treballant amb la mateixa carta de colors que regeix la normativa urbanística del nucli antic.

Enguany, la nostra proposta d’escenografia (amb la complicitat i col·laboració de les noies de 180 graus, www.180graus.cat) s’ha simplificat a agrupar i recolzar portes velles, una al costat de l’altra, revestint les façanes de la plaça Quintana i emmarcant l’espai destinat a la Mostra del llibre gastronòmic. Aquestes mateixes portes, es converteixen en les taules que exposen 15 metres de llibres de cuina. Utensilis de cuina penjats d’aquestes portes, són el fil conductor i fan referència a la temàtica central de la mostra i les activitats.

S’ha aprofitat el mobiliari urbà propi de la plaça Quintana, per crear un petit espai de lectura, repòs i contemplació, vestint els bancs amb coixins i mantes, i embolicant amb una bufanda gegant el tronc del pi blau de la plaça.

Un fragment de Lola Casas guixat al vidre, serveix per il·lustrar l’espai Can Gras,  on es realitzaven tallers i conferències.

More details