Categories

EXPRESS IV Espai Pop-up

En aquesta edició de l’ExPress, que repeteix ubicació als baixos de l’antiga Cooperativa de Manlleu a la Plaça Fra Bernadí, hem ambientat l’espai en un bosc que ens convida a endinsar-nos-hi i descobrir més de 1.500 productes procedents de 64 comerços diferents.

Per aconseguir-ho, hem dissenyat uns arbres-expositors que conviuen amb moltes branques d’arbres (aprofitades de l’esclafit del passat octubre) que s’utilitzen de suport per penjar-hi roba i de fil conductor per a tota la col·locació de producte.

Altres mobles vells reciclats i reutilitzats serveixen per completar l’exposició, destacant l’ús d’escales, que subratllant la forma triangular també es converteixen en altres arbres del bosc.

Partint del mateix fons cromàtic que la passada edició, hi hem sumat el color turquesa que dóna identitat a l’edició d’enguany. Amb aquest color pintem totes les lletres corpòries i tot el material expositiu.

Hem continuat apostant per utilitzar la teranyina de bombetes com a il·luminació de l’espai, que ens recorden les estrelles del bosc i creen una atmosfera màgica i especial.

More details