Categories

Escenografia LA PLAÇA (EN)CANTADA

El passat divendres 27 d’abril es va celebrar el multitudinari Acte de benvinguda de la remodelada Plaça Fra Bernadí de Manlleu amb l’espectacle La Plaça (en)cantada, ideat pels Amics de la Música de Manlleu amb la participació de més de 1.000 nens i nenes de les escoles de primària de la ciutat acompanyats per la Cobla Sant Jordi.

Ecograma hem creat la imatge gràfica i l’escenografia d’aquest esdeveniment, unint el concepte de la música amb la simbologia de l’ocell. D’aquesta manera, tots els nens i nenes de les escoles han col·laborat retallant més d’un miler d’ocells de colors que hem utilitzat omplint el cel de l’escenari.

Aquest acte és també, el fi de festa del Manlleu t’enamora, la campanya de comerç que cada any durant un mes, crea una imatge unitària a tots els aparadors dels comerços de Manlleu, fent visible la diversitat de propostes. L’element en comú que han tingut tots els establiments i a partir del qual han fet els seus aparadors ha estat l’ocell, protagonista durant el mes previ de tots els aparadors de Manlleu i protagonista de l’escenografia de La Plaça (en)cantada.

More details