Categories

EXPRESS 1 Espai Pop-up

Aquest desembre hem participat en un projecte diferent: l’ExPress.

L’OPE - Ajuntament de Manlleu ha proposat als comerciants de Manlleu a unir-se per compartir un espai (els baixos d’una antiga vaqueria), muntant una pop-up store que es converteixi en la botiga de les botigues de la ciutat. Un espai on mostrar els productes de manera diferent, original, alternativa, i donar visibilitat a la qualitat i gran oferta que té Manlleu.

Les pop-up stores son botigues efímeres que apareixen i desapareixen. Espais que et sorprenen, que juguen a agradar, a cridar l'atenció, a alimentar la curiositat. Per la seva naturalesa i per la seva ubicació, les pop-up stores, constitueixen una manera molt potent de dinamitzar el centre comercial urbà i el comerç en general. Són una manera diferent de posicionar-se i donar-se a conèixer. Són una manera de combatre la saturació publicitària, una iniciativa innovadora.

L’objectiu: transformar un espai vell, d’aire decadent i crear una ambientació que ens permeti agrupar de manera atractiva els articles de les 54 botigues participants, aconseguint una atmosfera que et convidi a mirar, prendre un cafè, fullejar un llibre, escoltar música en directe, participar als tallers o tasts i comprar.

Per aconseguir-ho hem utilitzat una gràfica i un color corporatiu que personalitza l’interiorisme de l’ExPress, pintant, empaperant, vestint diferents elements de mobiliari, que alhora contrasten amb l’estructura original de l’edifici, accentuant l’aire efímer de la intervenció.

Hem utilitzat una seqüència de prestatgeries metàl·liques típiques de ferreteria,  que hem vestit amb folre i tul de color blau. Aquestes ens serveixen de fil conductor i són el marc i la base de l’exposició.

La clau: donar molta importància a la col·locació de producte, organitzant l’espai com si es tractés d’una sola botiga, aprofitant la varietat d’articles perquè es complementin i ens permeti crear un discurs coherent i ordenat.

More details


    Links

    El passat dissabte 17 de desembre, l’ExPress, l’espai pop-up de Manlleu va ser una de les propostes recomanades pel programa de Catalunya Ràdio El Suplement de Sílvia Còpulo a la secció Sortim amb l’home eclèctic. En aquesta ocasió Òscar Callau que sempre parla de moda, oci i tendències, va recomanar l’ExPress com un lloc original on fer les compres nadalenques.

    http://www.catradio.cat/audio/592094/Sortim-amb-lhome-eclectic

    http://www.elter.net/noticia/11794/tanca-lespai-popup-express-manlleu-valoracio-mes-que-positiva