Categories

Expo Dibuixos CAN PUGET

La Sala d’exposicions de Can Puget és un espai singular, carregat d’història, amb parets, terra i sostres de pedra i maons. Està ubicat als baixos del Casal del mateix nom, al centre històric de Manlleu. La finca és el millor exponent de les residències de fabricants de la ciutat. Construït pel voltant de 1886 amb trets eclèctics i romàntics. Destaquen la façana imponent i el jardí interior que dóna accés a la Sala d’exposicions.

Poder intervenir en un espai així, mereix fer-ho amb respecte, sense embrutar l’entorn ni perdre la màgia que s’hi respira. Per això, per exposar tots els dibuixos que els nens i nenes de les escoles de Manlleu van fer per la diada de Sant Jordi, vam decidir deixar l’espai despullat i pensar en una intervenció senzilla, de fàcil muntatge i que permeti continuar disposant dels espais centrals per fer-hi les activitats paral·leles a la Diada (presentacions de llibres, roda de premsa, xerrades,...)

Les tres lletres corpòries EXP donen la benvinguda a l’exposició, conviden a endinsar-s’hi i alhora s’utilitzen de base pel lliurement de premis.

La nostra proposta es resol penjant cordills de fibra natural amb una bossa de pedres lligades a l’extrem inferior que serveix de contrapès. D’aquesta manera anem sumant tires de cordills utilitzades com a suport per fixar-hi (amb una pinça d’estendre la roba) els 1.333 dibuixos participants, creant diferents mosaics de colors, que retraten la festa de Sant Jordi vista a través del ulls dels alumnes de Manlleu.

More details