Categories

Espai Ca l'Esparter OP TORRENTS

Hem tingut l’oportunitat de fer l’escenografia d’un espai efímer molt singular, obert només del 21 de desembre al 2 de febrer: l’ambientació de Ca l’Esparter, una botiga històrica tancada al públic des de fa més de 20 anys.

La proposta respecta íntegrament l’essència d’aquesta antiga cistelleria que ha servit de taló de fons per muntar el 2n flash outlet d’Òptica Torrents.

La intervenció té dos nivells de lectura. De fons hem utilitzat material original de l’època, mobiliari, articles propis de la botiga, i una infinitat immensa de diferents productes de la propietat: llibres, quaderns, objectes de decoració, accessoris personals,... Aquest context contrasta amb el producte exposat: ulleres de les millors firmes internacionals.

La col·locació de producte es basa en utilitzar de suport expositiu llibres vells i diferents accessoris vintage.

Les espelmes són el reforç de la il·luminació de l’espai, que encara conserva la instal·lació original de 125W.

Hem treballat pels sentits, amb voluntat de crear sensacions, remoure records i crear una atmosfera que et transporti al passat, amb una mirada de futur i de tendència.

Un missatge guixat als vidres serveix de reclam efímer: Ca l’esparter torna a obrir les portes amb ulls d’Òptica Torrents. Entra, descobreix, experimenta i deixa’t seduir per la màgia d’aquest espai...