Categories

Gràfica VESTEIX-TE PER AL DIA

"Vesteix-te per al dia" és el lema que va cobrar sentit el dia 22 de novembre a Manlleu i que va donar la benvinguda a la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

L'escultura Benvinguda, de l'artista Marta Solsona, es va vestir de gala per dir Prou i Cap cop més! a la violència de gènere, per aturar aquesta xacra social i per animar a la població de Manlleu que es vesteixin amb un motiu com és la lluita contra la violència de gènere. La vestida de la Benvinguda ha estat a càrrec de les dones que van participar en el taller d'iniciació al feltre que va impartir l'associació Maresmon el mes de novembre. El divendres a la tarda i durant una mica més d'una hora van estar guarnint la zona de la gespa amb flors de feltre que conformen la frase "Cap Cop Més!" i van vestir l'escultura amb un elegant vestit blanc i lila.

Per emmarcar aquesta acció i sumar-se així a tots els actes que es van celebrar paral·lelament a la ciutat, l’Ajuntament de Manlleu ens va encarregar un cartell “ambigu”. És a dir, que desperti curiositat però que no desvetlli la sorpresa de “vestir l’escultura”.