Categories

Gràfica EXPRESS IV Espai Pop-up

Els arbres que agafen protagonisme a l’interior de l’espai ExPress, es converteixen amb l’imago de la marca d’aquesta edició.

Conservem molts elements de l’edició anterior, tant en la gràfica com en l’interiorisme. El color lila que utilitzem de base en moltes aplicacions, l’acompanyem del color verd turquesa que és el color que identificarà la 4a edició de l’ExPress.

De mica en mica, i a mesura que s’ha anat consolidant el projecte i arrelant la proposta, hem anat simplificant les aplicacions, eliminant trames de fons que volien explicar gràficament l’assortit de propostes de l’ExPress, aconseguint una marca més neta i contundent.

Com a anècdota, i seguint la filosofia de l’ExPress que vol transformar un espai creant una exposició efímera de tendència utilitzant materials reciclats i lowcost, el fil conductor d’aquesta edició (els arbres, el bosc) ha vingut motivat pel gran esclafit que va arrasar el nord d’Osona i va deixar molts arbres caiguts enmig de la població. Arbres que hem utilitzat per l’ambientació interior de l’espai, i hem aplicat a la marca.


More details