Categories

Exposició Itinerant AGRICULTURA ECOLÒGICA

Amb la col·laboració i per encàrrec de La Vola hem desenvolupat les il·lustracions i el disseny gràfic del projecte dexposició de l’agricultura ecològica,  que de manera itinerant recorrerà diferents escoles de primària de Catalunya.

A partir de sis plafons expliquem tots els beneficis d’aquesta agricultura, des de l’entorn, l’agricultura, la ramaderia, els productes, la distribució i el consum final.

El concepte clau de l’exposició és el traç naïf de les il·lustracions i l’estudi cromàtic. El suport didàctic ha de ser fresc i proper, on els alumnes, com si llegissin un conte, es diverteixin aprenent. Hem creat una tipografia gestual que vol aproximar-se al llenguatge escolar i alhora que sigui atractiva per als diferents perfils d’edat a qui s’adreça.

Les activitats de l’exposició es tanquen amb un joc. Un taulell de dos metres resumeix què passa en un conreu a cada estació de l’any. Aquest joc serveix per acabar d’assolir tots els conceptes explicats al llarg de l’exposició. La mecànica del joc es resol amb tres tipus de targes: pregunta, acció i imatges. Al llarg del joc es respondran diferents preguntes, es faran dibuixos sobre activitats i es representaran diferents accions que composen l’equilibri entre entorn, natura i productes de qualitat.